Makedonska distribucija

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Mon Aug 18 21:20:17 UTC 2003


На 18 авг 2003 (понеделник), strumjan напиша:

> Ставете ги на гласање

Полека бе се нафативме сите по името а само Уфо се понуди да помогне на
Стојмир. Кога ќе видиме rc1 готов - ќе гласаме за името. :)

-- 
Glisha
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list