firebird 1.4

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Aug 21 22:54:40 UTC 2003


Новица Наков wrote:

>Преведувам .jar-ови од него. Сака некој друг?
>Уфо, слушам ти си сакал со 1.5а да се бавиш. Дај да се координираме. :)
>
>  
>

Мразам .јар-ови. Еве Глиша ми пратил .пот од мозилла, ја и Ацо на ова ќе 
се концентрираме. Извести не коа ќе завршиш! :)

-- 
ufo


_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list