web

Новица Наков novica at bagra.net.mk
Mon Aug 25 18:15:52 UTC 2003


На веб страната на ОССМ добро и би дошла мала англиска верзија. Нешто на 
тема што е ОССМ, што работи, контакт, проекти и сл.
Ако има некој волен да срочи нешто на добар англиски нека го направи тоа и 
нека му ги даде html-aта на Глиша.

-- 
Новица

Who so would be a man must be a nonconformist.
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list