protest

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Wed Aug 27 11:47:01 UTC 2003


На 27 авг 2003 (среда), Georgi Stanojevski напиша:

> > >Идете на http://www.linux.org.ba/ и видете што вика. Ќе ставиме ние такво?
> > 
> > Јас вчера ставив на www.linux.net.mk.
> 
> Само сајтот што не го отвара... http://swpat.ffii.org/.

Успеа да ми го отвори. :)

Само пак ќе кажам не сме во ЕУ и немаме баш моќ да помогнеме. 
Знае ли некој воопшто кај нас каква е ситуацијата?

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list