Glasanje: ime za makedonskata linux distribucija

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Thu Aug 28 13:06:23 UTC 2003


На 28 авг 2003 (четврток), Ivan Stojmirov напиша:

> б) ОСлободен              (како "Слодобен Оперативен Систем")

Јас сум за ова.

Кога веќе недостига шестиот избор што комисијата го усвои да биде ставен на
гласање!!! "Тешкото линукс".

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list