Glasanje: ime za makedonskata linux distribucija

Dejan Krstev ozon at mt.net.mk
Thu Aug 28 21:21:49 UTC 2003


Јас сум за Револукс

----------------------------
Hero of the day
----------------------------
----- Original Message -----
From: "Ivan Stojmirov" <stojmir at linux.net.mk>
To: <lug at lists.linux.net.mk>
Sent: Thursday, August 28, 2003 2:10 PM
Subject: [LUG] Glasanje: ime za makedonskata linux distribucija


> Треба да ја завршиме и оваа работа. Да излгасаме име за македонската
> дистрибуција која моментално е во развојна фаза.
> Жири комисијата на аудицијата ги одбра следниве натпреварувачи:
>
>
> а) Mалина          (во смисол "МАкедонска ЛИНукс Алтернатива")
> б) ОСлободен       (како "Слодобен Оперативен Систем")
> в) Маклабас
> г) Револукс         (како Револуционерен Линукс)
> д) Зурла Линукс     (Новица го предложи ова :-))
>
>
> Значи, бидете сериозни и гласајте за вашиот фаворит.
> - Гласањето се врши со реплицирање на оваа порака со името за кое гласате.
> - Секој смее да гласа само еднаш.
>
>
>
>
> П.С. Авторот си го задржува правото да не го прифати изгласаното име. :-)
>
>
>
>
> --
> !edis gnorw eht morf siht ta gnikool era uoY
>
> _______________________________________________
> LUG mailing list
> LUG at lists.linux.net.mk
> http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lug
>


_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list