[Ossm-members] нови xpi-ја за вас прекрасни луѓе :)

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Sat Dec 6 13:01:58 UTC 2003


На 05 дек 2003 (петок), Новица Наков напиша:

> > Ај направи барем линукс билд и смени го во ossm.org/mozilla/linux/*.
> 
> Има направени билдови. Стојми ги направи. Кај и да е ќе ставиме све на една 
> страна.

На http://www.ossm.org.mk/mozila/firebird/download.html има линк за да се
симне MozillaFirebird на македонски. Повеќете луѓе од таму го симињаат.

Ако сакаш да го симињаат со новите xpi-ja ставете ги таму билдовите, ако не
голема работа ќе ја симињаат со стариот превод.

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list