[Ossm-members] KDE 3.2 beta2

Aleksandar Balalovski@GSS Team gssteam at on.net.mk
Thu Dec 11 13:38:19 UTC 2003


Има две прашања и  едно подпрашање :)

1. Дали има некој KDE 3.2 beta2? Ако има, изворни датотеки или бинарни? 
Користам Мендрејк...
    - дали е стабилен, за секојдневна употреба?

2. Оти се вика „Добра Вода“?

Сакам да го имам, ако некој го има не ќе е лошо да ми кажи па да се 
договориме да ми го режни...

Поздрав, АлександарMore information about the Ossm-members mailing list