[Ossm-members] SuSe 8.1 ili 8.2

fau fau.trgni_ova at mt.net.mk
Mon Dec 22 11:22:06 UTC 2003


Hi!

Иако немам многу допир со Linux, еден мој пријател има потреба од
горенаведената инсталација. Спремен е да се оддолжи (со пиво , или ca$h) 
Можете слободно да го контактирате Гого 070 743 569 (напоменете дека преку
фау сте го дознале телот , за да не биде превише збунет!) :o)

фала унапред

фау
-- 

12/22/2003 12:19:15 PM
--More information about the Ossm-members mailing list