[Ossm-members] Nova Godina.. .

Ivan Stojmirov stojmir at linux.net.mk
Wed Dec 31 11:37:24 UTC 2003


Момци и девојки (?),

јас само сакам набрзинка, предвреме да ви честитам Нова Година и да ви 
посакам се најубаво во неа.
Бидете добри, поминете си убаво вечерва, а јас продужувам со прославата 
(ми почна уште сабајлево).  :-)


http://www.linux.net.mk/modules.php?name=News&file=article&sid=854

поздрав
Стојмир

-- 
(c) 2003 All rights wronged unless left.

More information about the Ossm-members mailing list