OpenOffice prevod

Гоце Николов goce at bagra.net.mk
Mon Jan 20 00:32:19 UTC 2003


Историчарите веруваат дека во недела, 19 јануари 2003, во 22:02:17 часот
[Гринич +0100] (што е 22:02 каде што живеам јас) Darko напиша: 

> Do site: NE GLEDAJTE/SNIMAJTE PIRATSKA KOPIJA, STVARNO (STVARNO!) NE
> VREDI. Jas go imam na disk na rabota, pa mozam da oddoleam na Sauron!

Ја го имам на работа, би требало да е ДВД рип, и е мај прешс ;) Ако на некој
не му се фаќаат корења у кино Вардар нека донесе 2 празни ЦД-ња.-- 
Гоце
mailto:goce at bagra.net.mk
Have a nice day - unless you've made other plans.

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list