За состанокот

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Fri Jan 24 12:43:42 UTC 2003


На пет, 24 јан 2003, Darko Spasovski напиша:

> Predlagam distribucija na OpenOffice.org na makedonski na Plugin CD-to.

Кога искача новиот Плагин? Снајпер или Ивс на листава се?

Ем во програмот што им е на цедето она за да се снимат може да пишува 
сите заебелешки да ги праќаат тие што ќе го пробаат на info at slobodensoftver
за да ги поправиме.

-- 
Glisha
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list