maraton OT

Zlatko Trajceski zlat at bagra.net.mk
Wed Jun 11 12:38:14 UTC 2003


On Sat, 07 Jun 2003 09:21:32 +0200, you wrote:

>Златко!
>
>Јас со Knoppix 3.1 си работев во KBabel-от супер.
>Само го сменив фонтот во поставките со некој fixed (фала Данко:) и после 
>немаше проблем.
>Со translation базата не знам како ќе работи оти немав пристап на хардот 
>кај што работев (NTFS) ама јас си терав со pocompendium и добро си одеше.

OK - значи во Knoppix 3.2 го тргнале KBabel -от, сепак тоа нека стои
како план Б - сега Стојмир прави некој custom Knoppix - maratonix
stojmirx - Стојмир како оди?

-- 
m o reandmore and morea nd moreandmo r eandm ore andm ore
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list