Novo, novo!

Ilija Iliev strumjan at mol.net.mk
Fri Jun 20 04:48:48 UTC 2003


http://audacity.sourceforge.net/index.php?lang=mk

врскава е страна за Audacity дигиталниот open source аудио едитор. 
Повеќе читајте таму.
За 7-8 недели ќе излезе најновата официјално стабилна верзија и тоа 
топтан со македонски превод.
Работи на Linux, Windows(98, ME, 2K, XP), MacOS и др.
На кратко: најблизок е до Vegas-от или WaveLab 4. Не ги очекувајте сите 
опции, ама забавен е и врши работа.

Стојмир, ако имаш време разгледај и стокми некое вестче.

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list