Download

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Tue Jun 24 11:17:40 UTC 2003


Секој пат кога пробувам да симнам нешто, само што ќе кликнам на линкот 
ми се рестартира X-от. Користам РЕдхат 9 Шрајк. Некој да не имал сличен 
проблем или да не знае што би можело да биде проблемот?

-- 
ufo


_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list