Promocija

Ilija Iliev strumjan at mol.net.mk
Thu May 1 08:05:31 UTC 2003


Луѓе!

Има ли такви:)

На 08-МАЈ-ваа година во 15.30 часот во Хуманитарниот Дом „Даре Џамбаз“ 
ќе се одржи промоцијата на хрватскиот ЛинуксГласовенСистем. Презентер ќе 
биде Данко Ботурац, а како предгрупа ќе настапи Ристе наш. ЛГС е 
слободен софтвер, што значи прајте шо ќе праите ама таму да се нацртате 
оти соорганизатори сме:) покрај Сојузот на Слепи од Македонија (уште 
една кратенка ССМ:)

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list