Linuks Govoren Sistem?

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Tue May 6 21:29:18 UTC 2003


На 06 мај 2003 (вторник), Georgi Stanojevski напиша:

> Ќе каже некој нешто повеќе по можност сајт што е програмот воопшто за кој
> хрватите ќе прават презентација?

Ок, стави Златко вест (http://www.ossm.org.mk/?s=novosti&ednoid=10) ама кој
се договараше со нив...што ќе презнтира типот го имаме ли на цеде тоа
дистрибуцијата?

-- 
Glisha
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list