http://www.slobodensoftver.org.mk/ - ikoni

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Thu May 8 20:16:49 UTC 2003


Ој, ставив нови икончиња на http://www.slobodensoftver.org.mk/

Ок се, можда пошто се црвени не идат на плавото? 

Само Златко или Стојмир пошто ги бидува со четката и платното ако може
втората икона news - да ја сменат да не пишува на англиски?

Или најдете икона од noia иконите кој ќе соодествува за Новости.
-- 
Glisha
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list