http://www.slobodensoftver.org.mk/ - ikoni

Peco Danajlovski vortex at unet.com.mk
Fri May 9 22:41:27 UTC 2003


> > Можда??! Гадно изгледа цел сајт! Или врати ги старите или смени се нека
> > биде на црвено-бело.
>
> Ај сега видите?

Одлично изгледаат, што би праел ти без моите "стручни" совети? :))

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list