Linux Evolucija

Гоце Николов goce at mail.net.mk
Wed May 14 18:41:27 UTC 2003


Историчарите веруваат дека во среда, 14 мај 2003, во 18:52:15 часот [Гринич
+0200] (што е 18:52 каде што живеам јас) Дамјан напиша: 

> Тие што немаат ќе ја добијат наскоро...

Мислиш на BSA? Ако си домашен корисник тешко дека ќе ја добиеш.


-- 
Гоце
mailto:goce at mail.net.mk
Јас сум од владата и тука сум да ти помогнам.

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list