linux/slobodensoftver distributeri

Peco Danajlovski vortex at unet.com.mk
Sat May 24 01:58:34 UTC 2003
> jas se izvinuvam ali pak mi se poremetil ova OE deiftivno e vrme da go
> smenam ...
>

Знаев дека Microsoft е во игра, веднаш штом видов тешко нарушување на
бонтонот... најверојатно има некоја функција скриена во OE која детектира за
каква мејлинг листа се работи и го чека моментот за диверзии како оваа
последнава што ја видовме. :)

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list