search.slobodensoftver.org.mk popraven ?

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Wed May 28 18:47:36 UTC 2003


На 28 мај 2003 (среда), Vladislav Bidikov напиша:

> Luge dali search.slobodensoftver.org.mk sse popravi spajderot ???
> 
> t.e dali spajderisuva ? zs rjk.edu.mk go nema nikade a kasper.rjk.edu.mk go
> ima a ima link ....

Од извори блиски на владата - не е поправен. А ќе биде поправен
парафразирам - WWGTI (Whenever We Get To It)

Јас имам една забелешка, ако е OpenSource срчот зашто ми е толку тешко да
го најдам на интернет за симнување?

Меѓу другото ако има search.slobodensoftver.org.mk/proekt може некој ќе се 
најде да го оправи пред самите автори.

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list