[Ossm-members] seminar za novinari

Danko Ilik danko at on.net.mk
Sat Nov 1 18:42:19 UTC 2003


Новица Наков wrote:
> > Se mislam deka bi bilo dobro da im podelam na uchesnicite po edno
> > CD so
>
>  Ти требаат дискови
>

Па, би било добро да има. Би ставил ОпенОффице и Мозилла, на македонски 
и англиски.

Што бива со 1.1 македонската верзија, постои ли?

>  Данко Илиќ (ОССМ) на тема „FLOSS и отворените стандарди како
>  предуслув за IT развој на Македонија“. - Се разбира ако сакаш.

Хм, интересно. Добра идеја. Отворени стандарди.

More information about the Ossm-members mailing list