[Ossm-members] Re: Re: mozilla prevodot

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Wed Nov 5 21:25:16 UTC 2003


На 05 ное 2003 (среда), Zlatko Trajceski напиша:

> >http://www.slobodensoftver.org.mk/mozilla/firebird го поправив кај што
> >најдов. 
> 
> Овде ништо не си променил -

Сега поправив. Прееска само во менито сум поправил, пошто сум глуп. :)

Научи да пишуваш и ти бе! 
Знаше дека треба да ги кратиш, ако вие одвоите уште по пет секунди 
кога правите reply за да го форматирате малку - сите останати ќе го 
читаат полесно вашиот одговор.

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list