[Ossm-members] XMMS + GTK2 = beep-media-player

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Nov 10 11:41:43 UTC 2003


дамјан г. напиша:

>hint:
>кога се прави ./configure мора да се додаде опција --prefix=/usr/ (или /usr
>local) пошто иначе нема да заврши процедурата..
>  
>

Можете така или можете да си го симнете .rpm пакетот од овде: 
http://www.ieeto.net/rpm/ :)
Со досреден превод ја би го додал и ова во малина.


-- 
ufo

More information about the Ossm-members mailing list