[Ossm-members] Brojac za Internet i Backup Aplikacija

игор петрески igor at pcinfo.com.mk
Thu Nov 13 07:28:24 UTC 2003


Aleksandar Balalovski напиша:
>
> Сеуште барам соодветно место каде што ќе можам да ги ставам апликациите 
> на Интернет страна, ако има некој 2-3 мегабајти на располагање 
> добредојдени ми се. 

Прати ми логин и пас, ќе ти дадам ФТП.
(смо не не на листава)

Игор

More information about the Ossm-members mailing list