[Ossm-members] Re: makedonska poddrska

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sat Nov 29 17:56:37 UTC 2003


Georgi at hedona.on.net.mk напиша:

>http://www.slobodensoftver.org.mk/whitepaper/
>  
>
> Како главен насочувач долните пет линка би требало да ти помогнат.


Од вајтпејперот:
За glibc-2.1 базирани дистрибуции (RedHat 6.x, Mandrake 7.x) најдобро е 
да ја симнете последната верзија на locale-то од тука 
(http://www.mksoftver.org/damjan/download%20--%20%E3%E3%DF%E1%20%D3%DE%20%DD%D5%DC%D0%20%E1%D5%D3%D0)

А линков што не работи? И тргнете го ова Редхат 6.x и Mandrake 7.x...


-- 
ufo

More information about the Ossm-members mailing list