[Ossm-members] pomos za modem

Stefan Martinski stefanandrej at hotmail.com
Sat Nov 29 23:52:19 UTC 2003


Дали има некој од linuxant драјверите за conextant 
за HCF (hardware controlerless modem), ама верзија 0.99 src 
(source code(ми треба за Fedora)) или пониска? На 
сајтот на linuxant имаат само од новата 1.001 
верзија, која отсега се плаќа 20 УСД за 56к 
инаку бесплатната верзија е само со 14400 bps. 
Затоа ако ја има некој или знае кај да ја 
најдам кажете кај да ја најдам. Стефан

_________________________________________________________________
Help STOP SPAM with the new MSN 8 and get 2 months FREE*  
http://join.msn.com/?page=features/junkmail
More information about the Ossm-members mailing list