[Ossm-members] Re: [LUG] Re: aman glup outlook

Novica Nakov novica at bagra.org
Sun Oct 26 23:06:12 UTC 2003


Гоце Николов напиша: 

> Само оштро! :)

:)

> Бтњ: „Листа на членовите на Слободен Софтвер Македонија“. А јас што не
> сум член може да читам?

Може. Името на листата е онака, нема врска со членовите. Листата е замена на  
LUG.


-- 
Новица

Who so would be a man must be a nonconformist.
More information about the Ossm-members mailing list