[Ossm-members] mozilla FB и TB на win

Новица Наков novica at bagra.org
Mon Oct 27 20:41:37 UTC 2003


Дамјан Георгиевски напиша: 

> Ваљда "-UILocale mk-MK -contentLocale MK" ?!?!

Да де. Copy/paste правев од главниот мануал па сум заборавил да сменам.

Се извинувам.


-- 
Новица

Дрогата не ги уби.More information about the Ossm-members mailing list