[Ossm-members] Re: UTf-8 во dns

Гоце Николов goce at mail.net.mk
Mon Oct 27 23:03:24 UTC 2003


Историчарите веруваат дека во понеделник, 27 октомври 2003, во 21:51:34
часот [Гринич +0100] (што е 21:51 каде што живеам јас) Дамјан напиша: 

> Пробајте во било кој програм да се конектирате со
>         локализација.ossm.org.mk

Пробајте да се конектирате на http://локализација.ossm.org.mk ...

Вo IE 6.0 (не SP1) работи ко ќе му ставиш хттп од напред. Други прелистувачи
неам од пуста мрза.-- 
Гоце
mailto:goce at mail.net.mk
My name is Annie Key. Ouch! Why are you hitting me?!
More information about the Ossm-members mailing list