[Fwd: Mailing lista]

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Tue Sep 2 21:02:15 UTC 2003


На 02 сеп 2003 (вторник), Александар Савиќ напиша:

> Пазете "другар ми" Илијанчо Гаговски што ми пратил по грешка. Кога веќе 
> ја имаме неговата имејл адреса, да ја искористиме... Моја идеја е да му 
> го испратиме известувањето за јавноста.

Нема потреба! 
Ќе го дознае и така и така, и да не го дознае негов пробле е.

> From: "Ilijanco Gagovski \(Intl Vendor\)" <v-ilijag at microsoft.com>

Мејлот може да се користи за други потреби. :)

-- 
Glisha
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list