[Fwd: Mailing lista]

Новица Наков novica at bagra.net.mk
Sat Sep 6 09:16:04 UTC 2003


Дарко Николовски напиша: 

> Мејлот не може да се користи за други потреби... Ние сме невладина
> организација за

Кога веќе мејлот се појави во јавност, не гледам како некој може да ме 
спречи да правам што сакам со него. Се разбира во сопствено име. :)


-- 
Новица

Декриминализирај, регулирај, оданочи.
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list