OO.o za win, na angliski.

Новица Наков novica at bagra.net.mk
Thu Sep 11 17:25:04 UTC 2003


Дарко Николовски напиша: 

> Ако добро ме служи меморијата под windows имаше една апликација што
> се вика Windows Explorer .... многу е побрзо отколку да чекаш одговор на
> листава :)

Абе валјда има некоја причина што прашувам, а не проверувам...

-- 
Новица

Дрогата не ги уби.
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list