Статијата за Слободен Софтвер во Дневник/Викенд

Александар Савиќ savica at mt.net.mk
Sat Sep 13 08:51:50 UTC 2003


ОК е се, само малку сликата... :-) Побарав електронска верзија на 
текстот, ама сеуште не го апдејтувале  сајтот на Викенд... Македонска 
работа. Како на никој не му текна да облече Линукс маичка!

Алекс

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list