Статијата за Слободен Софтвер во Дневник/Викенд

Новица Наков novica at bagra.net.mk
Sat Sep 13 09:44:38 UTC 2003


Александар Савиќ напиша: 

> Како на никој не му текна да облече Линукс маичка!

Абе ладно беше. :)

-- 
Новица

Дрогата не ги уби.
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list