[Ossm-members] Re: Re: KDE vs. GNOME showdown :)

Ilin Petkovski krack at linux.net.mk
Sat Apr 3 11:43:38 UTC 2004


On саб, 2004-04-03 at 12:46, Новица Наков wrote:
> Georgi Stanojevski напиша: 
> 
> > Ама реков јас ќе бидам официјален фотограф на настанот, ако има доволно
> > луѓе
> 
> Пошто KDE тимов стагнира, јас го викам брат ми. :) Он користи KDE силом 
> прилике, а у фудбал е како......... :)
> 
> 
Јас се пријавувам во КДЕ тимот! бтњ, мислам дека баскет ке биде бољи, а
не е лошо и кошарка :)
More information about the Ossm-members mailing list