[Ossm-members] Re: KDE vs. GNOME showdown :)

Riste Pejov richie at macedonia.homelinux.org
Sun Apr 4 09:49:15 UTC 2004


Arangel Angov wrote:

> Riste Pejov напиша:
>
>> Распишувам отворен конкурс за 3 фрееланце играчи! 
>
Да бе!
Илин гледам се продаде за КДЕ Тимот, така да шкртај го !
А дебелиот, за голман може :)

Значи уште двајца !More information about the Ossm-members mailing list