[Ossm-members] Re: Linux Mandrake 10, ??????!!! [NEWS]

McMek mcmek at hotmail.com
Tue Apr 6 14:21:58 UTC 2004


On Tue, 06 Apr 2004 15:17:14 +0200, ?????? ????? <novica @ bagra.org>
wrote:

>Интересно, мислиш дека мендрејкот не е како што треба бидејќи не си успеал
>да го најдеш програмчето kill. :)

xmms се заглавуваше неколку пати, и при еден рестарт нејќеше да влезе
во X. connection reset by peer :))))))) реинсталацијата на дриверите
помогна.

Мрежата кога го покажува share кога не. При shutdown или подигање
некогаш се појавуваат дијалозите некогаш не.

Иначе имам:
AMD XP 2600+, 512MBDDR 333MHz, MSI KT400, MSI GeForce4Ti 128Mb 8xAGP,
Maxtor 120Gb 8Mb cashe 7200rpm

Мислам дека не е до hardware-то.

Иначе системот работи многу брзо, Unreal Tournament 2004 го возам на
1280x1024 резолуција и иде перфектно, истотака и Neverwinter Nights.
Али горенаведените работи ме разочараа.

Прочитав во еден форум дека 10-ката не била баш стабилна.

Дали и вие сте имале проблеми со 10-ката?More information about the Ossm-members mailing list