[Ossm-members] Втора MS конференција - Визија 2004

Новица Наков novica at bagra.org
Thu Apr 8 09:41:55 UTC 2004


Tomislav Markovski напиша: 

> Ќе иде некој?

Ќе најде некој гратиси? :)-- 
Новица

Да се биде опасен, тоа е задача за иднината.More information about the Ossm-members mailing list