[Ossm-members] Re: Fudbal

Aleksandar Savic' savica at mt.net.mk
Wed Apr 14 10:54:57 UTC 2004


Новица Наков напиша:

> 
> Сабота 17-ти, 12h, РЈК. Само да се преброиме уште еднаш. Треба да сме 12:
> 
> Глиша, Новица, Дамјан, Данко, Илин, Миша, Уфо, Стојмир, Ристе, Златко,  
> Атомик,  -- 11. Фали еден човек, или двајца ако Глиша не игра. :)
> 

I'll be there! Стварно Глиша, ќе играш или ќе бидеш официјален фотограф 
на настанот?

BTW, што се случи со маички? Ова-она се правеше муабет за дресови, 
G'Unit... :) Е па да се договориме барем секој тим да има исти маици - 
пример да играме црни на бели. Или некоја друга варијанта.
More information about the Ossm-members mailing list