[Ossm-members] Re: Re: Fudbal

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Thu Apr 15 11:45:56 UTC 2004


На 14 апр 2004 (среда), Новица Наков напиша:

> Сабота 17-ти, 12h, РЈК. Само да се преброиме уште еднаш. Треба да сме 12:
> 
> Глиша, Новица, Дамјан, Данко, Илин, Миша, Уфо, Стојмир, Ристе, Златко,  
> Атомик,  -- 11. Фали еден човек, или двајца ако Глиша не игра. :)

Глиша не игра. :)

А во Корчагин зашто мислам дека 100 денари е 50 минути играње?

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.



More information about the Ossm-members mailing list