[Ossm-members] RSS feed na www.slobodensoftver.org.mk

Zlatko Trajceski zlat at bagra.org
Fri Apr 16 00:30:01 UTC 2004


Уштекавме RSS feed na www.slobodensoftver.org.mk


Адресата е:
http://www.slobodenoftver.org.mk/rss.php


Епа поврзете не - прво нешто што очекувам е коцка на linux.net.mk ;-)Друго нешто што денеска беше во масовна реконструкција е изменетиот
www.softver.org.mk со малку сменета функција - сајтот само што
започнав да го менувам, па така сеуште нема многу раоти со кои би се
пофалил  - стариот сајт не работи ама ке го средам и тоа.


-- 
m o reandmore and morea nd moreandmo r eandm ore andm oreMore information about the Ossm-members mailing list