[Ossm-members] Re: најбоља финта [NEWS]

Новица Наков novica at bagra.org
Sun Apr 18 12:02:58 UTC 2004


Georgi Stanojevski <email blocked> напиша:

> Кирилицата не е во ред кога се пишува и чита.

Јас прееска пробав и во ред беше. 

-- 
Новица

Дрогата не ги уби.More information about the Ossm-members mailing list