[Ossm-members] mozilla prevod?

Новица Наков novica at bagra.org
Thu Apr 22 13:47:58 UTC 2004


Vladimir Stefanov напиша: 

> Го симнав .xpi-то за mozilla-1.6 од сајтот на ОССМ и сега можам да си
> чукам главата со него! 

Да го отвориш со Мозила и да го инсталираш. Ок два пати да кликнеш треба и 
после во edit/preferences да избереш јазик.


-- 
Новица

Question authority; think for yourself.More information about the Ossm-members mailing list