[Ossm-members] Revolution OS

Stefan Martinski stefanandrej at hotmail.com
Sun Apr 25 20:35:02 UTC 2004


Јас го имам ако ти треба, ако ти е у брзање, 
го има на ЦД-то на ПЦ-Инфо.
Или јави ми се на 070749363 ; 02 2776023


>From: Vladimir Stefanov <vladoboss at mt.net.mk>
>Reply-To: ossm-members at hedona.on.net.mk
>To: ossm-members at hedona.on.net.mk
>Subject: [Ossm-members] Revolution OS
>Date: Sun, 25 Apr 2004 19:51:06 +0200
>
>Абе го има ли некој во Македонија филмот 
>Revolution OS?
>Дај ако го има некој да се договориме да 
>ми го испрати. Ми треба (многу), оти 
>планирам да направам презентација на 
>Линукс во Кочани и убаво би било 
>презентацијата да почне со прикажување 
>на филмот. Можно е и да го пуштам преку 
>лoкалната телевизија, ама тоа само ако се 
>преведе.
>_______________________________________________
>Ossm-members mailing list
>Ossm-members at hedona.on.net.mk
>http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members

_________________________________________________________________
MSN 8 helps eliminate e-mail viruses. Get 2 months FREE*. 
http://join.msn.com/?page=features/virus
More information about the Ossm-members mailing list