[Ossm-members] Revolution OS

Новица Наков novica at bagra.org
Mon Apr 26 15:37:34 UTC 2004


Darko Spasovski напиша: 

> E ova e vishe mrchenje muda!

Де де. Јас само кажав што мислам. Не мора никој да се сложи со мене.

> Aj napraj eden reality check

Направив јас reality check. Ако кочанскиот газда пушта што сака тоа не значи 
дека и ние треба да правиме така. Не може од една страна да ги браниме 
нашите ставови, да кажуваме како треба да биде или не знам што, а од друга 
страна да се курчиме кај што не ни е место. Уште повеќе што станува збор за 
авторските права на „еден од нашите“. 


-- 
Новица

Брат за брат, сирење за ганџа.More information about the Ossm-members mailing list