[Ossm-members] Revolution OS [NEWS]

Алан Кокс e-mail at cocked
Fri Apr 30 01:35:05 UTC 2004


Vladimir Stefanov wrote:

> Добро бе луѓе што ви е на вас? Само сакав презентацијата да ја направам 
> што поатрактивна и што по посетена! Или што, да се вратиме 50 години 
> наназад па на табла да пишувам за тоа што е слободен софтвер, со што се 
> карактеризира:
> А) Слободен софтвер е софтвер со отворен код
> Б) Слободниот софтвер може слободно да се користи, менува и дистрибуира...
> дечко де ако сакаш оди натопи го сунѓерот...
> 
> Само ми беше идејата де привлечам што повеќе луѓе на презентацијата 
> преку прикажување на документарен филм, ако некој го има во Македонија и 
> ако е преведен на Македонски. Пошто гледам дека изгледа никој го нема и 
> сигурно не е преведен, таа опција отпаѓа.
> Втор чекор, ќе си го порачам, ќе го добијам, ако сакам ќе го преведам, 
> ќе го прикажам каде сакам со цела морална, финансиска и кривична 
> одговорност, ќе ја финасирам целата презентација од мој џеб, ама ќе знам 
> дека сум сторил нешто позитивно за ширењето на Линуксот во Македонија.
> Ви благодарам на сите.


C' c' c'... Kakvi moroni! Ne mi se veruva shto chitam... Abre ili dajte mu CD na 
coekot ili ne jadete gomna. Vashite pederastichni cuvstva na moralna 
neadekvatnost cuvajte si gi za grupnite terapii na klinika.

Bratche, kazi ako sakas ke ti go soberam ja od eDonkey i ke ti go narezam, ke se
simne za den-dva. Ke ti narezam i uste edno CD so dodatnite intervjua od DVD-to
ako sakas, a imam i drugi gay pornichi slicni na "Revolution OS" ako si
zainteresiran.


-- 
Anal Cocks

More information about the Ossm-members mailing list