[Ossm-members] ossm-members <-> news no more

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Fri Apr 30 18:28:26 UTC 2004


Пошто цело време мрчите сеа ќе има два посебни форуми и прашањата што денес
ќсе одговорат на news по два месеци некој пак ќе ги поставува на листа. 

АМА ЈА НЕМА ДА ГИ ОДГОВАРАМ ПО ДВА ПАТИ.
-- 
дамјан


More information about the Ossm-members mailing list