[Ossm-members] Izvestuvanje !

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Fri Aug 20 10:24:35 UTC 2004


Dragan Jovanoski напиша:

>Pocituvani OSSM,
>
>Spisanieto za popularizacija i primena na naukata i tehnikata "EMITER",
>  
>


Се јавив и разговарав со уредникот. Наредниот број им излегува на
почеток на септември така да нема да биде проблем да ги изрежеме цедеата
дотогаш. Е сеа, останува да разговарам дали да ги даваме цедеата со
памфлети или не. Ќе поминам после накај 4 да напраам муабет и ако има
цедеа да ги соберам.More information about the Ossm-members mailing list